Kuidas pildistada nii maitsvaid fotosid, et need keele alla viiksid? Fotograaf Marju Randmer-Nellis teab seda ja näitab nüüd ka sinule. Oma uhiuues fotokoolituses “Toidufotograafia“.
Marju lahkus palgatöölt 2010. aastal – selleks, et tegeleda oma suurima kire – toidufotograafiaga. Nüüdseks on ta teinud kaastööd paljudele Eesti ja välismaa ajakirjadele ja kokaraamatutele – ning on kõige selle sees tõeliselt õnnelik.
Nüüd toob Marju enda olulisimad teadmised ja oskused veebipõhise fotokursuse abil sinuni. Ülipõhjalik toidufotograafia koolitus koosneb 14 peatükist ja enam kui 100 näidisfotost. Lisaks esmastele teadmistele nagu kaamera seaded, tehnika ja valgustamine, käsitleb Marju siin ka selliseid olulisi teemasid nagu klientidega suhtlemine, töö hinnastamine ja toidufotograafina alustamine.
Ehk on see kursus sullegi tõukeks, et keerata oma elus uus lehekülg ja asuda tegelema sellega, mida armastad.
Vaata kursuse täpsemat tutvustust ja sisukorda siinsamas fotokursus.ee veebilehel